vrijdag 20 november 2015

Dol op chocolade....


Hallo allemaal,Hallo Margo en Marloes welkom op mijn blog. Wat leuk en gezellig dat jullie het de moeite waard vinden om mijn blog te volgen. Hopelijk kunnen we leuke ideeën bij elkaar opdoen.

Vandaag laat ik jullie weer een kaartje zien. Ik ben gek op chocolade en deze is minder calorierijk hihi. Ik had deze kaart gezien op het blog van Jolanda en vond het zo leuk, dat ik mezelf er aan heb gewaagd om deze kaart ook te maken.

We hebben op ons Card2Create blog onze laatste challenge, alles mag. Kom ook eens kijken wat mijn andere teammaatjes voor moois hebben gemaakt. Ik zou het leuk vinden als er een hoop dames dit keer mee doen. Neem ook nog even een kijkje in de webshop het zijn echt bodemprijzen.

De leuk afbeelding van Mo Manning heb ik ingekleurd met mijn Faber Castell potloden. De kleurnummers kan ik helaas niet geven. Je schrijft het op een briefje en vervolgens ben je het briefje kwijt. Herkennen jullie dit ook?

Ik wens iedereen een fijne dag en alvast een fijn weekend.

Lieve groet,
Petra

7 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie kaart, waar je echt trek van krijgt. Een leuk adfrukje, en prachtig ingekleurd!!
  x Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige kaart !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan zeg!
  Je krijgt er spontaan zin van in een lekker stukje chocolade!!!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat mooi gekleurd! misschien heb ik een tip voor je: ik schrijf mijn kleurnummers altijd op een post-it en plak dit op de achterkant van mijn gekleurde plaatje tot ik hem op een kaart verwerk! groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekkere kaart krijg je zin in chocolade van.ha ha ha.Mooi ingekleurd. groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra