donderdag 7 november 2013

Prima Doll

Hallo allemaal,Zo vandaag weer een kaartje en iets heel anders, dan jullie van mij gewend zijn.

Dit keer heb ik een grote tag gemaakt met een stempel van Prima Doll. Ik heb het jurkje gestempeld op grijs papier en de schaduwen gemaakt met mijn potloden. Vervolgens heb ik de rok en dan het motief bewerkt met een grijs potlood gewoon gekriebeld, vervolgens met een witte gelpen witte stippen gezet. Het jurkje heb ik uitgeknipt en opgeplakt op de pop. De schoenen heb ik ook bewerkt met de witte gelpen. De tag heb ik bewerkt met de te gekke krijtjes, zo heten ze ook. Je laat de kleuren overlopen met behulp van een papierenzakdoekje met een druppeltje geurloze terpentine. De krijtes zijn gemaakt van natuurlijke bijenwas en geven niet af. Vervolgens heb met Distress inkt en een mal van Dutch Doobadoo de stippen gemaakt. Ook heb ik twee stempels gebruikt van Unique Hobby Products  de spat-stempel en de stippen (wit). De witte inkt is van Colorbox en zoals jullie zien ook echt wit. Ik ben helemaal in mijn nopjes :) "). Vorige week en vrijdag was ik met mijn moeder lekker een dagje uit naar de Kreadoe en heb daar Joke en Agnes ontmoet. Leuk dames om jullie te zien en gesproken te hebben, was gezellig. Wie zal ik volgend jaar ontmoeten? Vorig jaar heb ik een bakkie gedaan met Angelique.


Hier de pop nog van dichtbij.


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik vind haar wel leuk geworden.Op deze kaart heb ik de volgende materialen gebruikt:

Marianne Design hekjestandaardhartjes


Joy bloembloem 2swirl
Faber Castell potloden, witte gelpen, Te gekke krijtjes, Dutch Doobadoo, Distress inkt, colorbox, stempels van unique hobby products


Ik wens iedereen nog een fijne dag, bedankt weer voor jullie bezoek aan mijn blog en voor de berichtjes, ik lees ze altijd met veel plezier.
We hebben een leuke challenge "Alles mag" . Hoe makkelijk is dat en er is weer een leuke prijs te winnen een mal van Spellbinder. Dus doe gezellig mee.
Als je de kaart plaats check nog even of je de banner van de hobbyhome-hobbyartikelen  challengeblog op je eigen blog geplaatst hebt.


Groetjes,
Petra

5 opmerkingen:

 1. Da bakkie is allang opgedroogd dus tijd voor een nieuwe!!! Echt samen met Sam een afspraak maken. kan jij nog ergens Tijd kopen? Haha. Je label is erg mooi geworden wat kan jij leuke dingen doen met een stempel!!!!!
  Xxx Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige label heb je gemaakt.En mooi hoe je de rok gedaan hebt.Is een keer iets heel anders.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wowww wat weer een beauty zeg, super ingekleurd!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig vind ik het Petra, echt supermooi, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Petra

  super leuk gedaan .
  Ik heb ook zo,n stempel gekocht .
  mooie kleurtjes heb je ook gebruikt .
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra