zondag 21 juni 2015
Goedemiddag allemaal,

Wat leuk dat je mijn blog weer even komt bezoeken.  Dat je toch even de tijd neemt, op de deze drukke dag als vandaag en een kijkje komt nemen.
Dit keer geen ingekleurde digi. Ik heb gewerkt met de bisterkorrels wat een ontzettend leuk spul is dat.
Ik heb met een speciale pen eerst op het aquarelpapier het patroon van de bloem en de swirl getekend.  Vervolgens de korrels op het het papier getikt en daarna met de plantenspuit gesprayd en laten drogen. Met mijn vinger het spul van de pen eraf gerold en dan houd je deze mooie witte lijnen over. 
De kaart vervolgens  bestempeld met met de leuke stempel van Joy flowers.  De leuke tekst liefs erop geplakt met dubbelzijdig tape daarbij nog een paar vlinders geplakt. Dit was mijn eerste creatie de volgende keer zal ik het toch anders doen. Ik vind het jammer dat over ik over de mooie witte lijnen heen heb gestempeld. De volgende keer ga ik eerst stempelen en later het spul eraf rollen.

Ik wens iedereen nog een hele fijne dag en tot de volgende keer. Bedankt weer voor het achterlaten van je berichtje, ik lees ze altijd met veel plezier.

Lieve groet,
Petra

1 opmerking:

  1. Hoi Petra, ik had hem al gezien bij ons op het blog een paardaagjes terug, het is een toppertje met een prachtige techniek!!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra