dinsdag 2 augustus 2016

Overal vlinders...



Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op mijn blog. Ik wil iedereen bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige blogpost. Lisa heeft alles gelezen en van ieder woord genoten. Vandaag laat ik jullie de create and learn van de maand juli zien.
Er zitten heel wat uurtjes kleurwerk in. Ik heb haar gekleurd met mijn Faber Castell potloden en met
Luminance potloden. Deze potloden zijn een stuk duurder dan de Fabers maar blenden geweldig. Je kan ze samen met de Fabers gebruiken. Zeker voor grote oppervlakken zoals nu de huid zijn de Luminance super. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, ik heb er weer van genoten om het in te kleuren.


Lieve groet en tot de volgende keer.
Petra 



5 opmerkingen:

  1. Geweldig !
    't Is er aan te zien dat hier veel kleurwerk inzit en o zo mooi gedaan.
    Mooie schaduwen ingelegd, net echt.
    Ook de achtergrond ziet er fantastisch uit.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze ziet er werkelijk schitterend uit! En het belangrijkst van al: je hebt er héél veel plezier aan beleefd! Ik vind je achtergrond ook zo mooi gedaan, groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterend Petra!!! Prachtig gekleurd. Mooie kleuren bijeen.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wowwww, wat prachtig ingekleurd. Mooi kleuren combi ook. Ik had nog nooit van Luminance potloden gehoord. Maar het eindresultaat is geweldig mooi Petra.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra