zondag 30 oktober 2016

Helloween...........



Hallo allemaal,

Vandaag mag ik weer een kaartje plaatsen op ons gezellige blog Kleuren met potloden. Dit keer met een Helloween kaart. Ik heb niks met Helloween maar vind de kaarten wel altijd leuk om te maken.
Ik heb een correspondentiekaartje van de HEMA bewerkt met te gekke krijtjes. Ik heb een paar sterrenstickers vooraf geplakt en na de eerste laag met geel heb ik gestempeld met clear embossing poeder en vervolgend meer kleur aangebracht met de krijtjes. Daarna met een goede zwarte stift de boom en het gras op het kaartje getekend. De digi gekleurd met mijn Faber Castell potloden en vervolgens uitgeknipt en op het correspondentiekaartje geplakt. 

De volgende kleuren heb ik voor deze digi gebuikt:
199- 181-234-232-273-271
185-121
175-185-182
263-189-132-102

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en wens jullie alle nog een hele fijne dag en graag tot de volgende keer.

Mochten jullie nog een uurtje over hebben doe dan gezellig mee met onze challenge gebruik ponsen of stansen. Niet zo'n lastige en er is een leuke prijs te winnen.

Lieve

5 opmerkingen:

  1. Ooooh wat leuk Petra.
    Een mooie achtergrond gemaakt en de boom zelf getekend, wauw prachtig gedaan.
    De digi is ook weer helemaal top ingekleurd, jij bent daar toch ne krak in hoor (zeggen jullie dat ook zo, als je vindt dat iemand iets supergoed kan?)
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een Te Gek mooie achtergrond heb je met de krijtjes gemaakt, jij kunt hier óók goed mee overweg zie ik wel ;) ! Ik vind het heel gedurfd van je om de boom zelf te tekenen. Hij is prachtig! En de plooien van je jurk zijn ook al zo mooi... en... en... ik kan kan gewoon niet meer stoppen hihi, in twee woorden: schitterende kaart! groetjes, petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een te gekke kaart is dit Petra!
    Geweldig hoe je die achtergrond bewerkt hebt.
    Super gedaan!!
    Om op je vraag op mijn blog terug te komen, de sterren zijn van MemoryBox

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat gaaf weer Petra! Die achtergrond is zo mooi en wat leuk dat je dit met krijt hebt gedaan, dat geeft een leuk effect! Ik ben ook helemaal weg van deze digi, echt een heel mooi plaatje bij elkaar.
    Fijne dag!
    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw!! Wat een supergave kaart Petra!!
    Wat knap dat je de boom en het gras zelf hebt getekend!!
    Supermooi gekleurd en een gave achtergrond :-D
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra