vrijdag 10 februari 2017

Gaffi en James.....Goedemiddag allemaal,


In de eerste plaats welkom Ela, Aartje en Anita, leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en het de moeite waard vinden om mij te volgen.

Het is alweer de 10e van de maand en dan start er bij het KMP blog weer een nieuwe Challenge. Dit keer is het thema een  kinderkaart. De sponsor is deze keer Crafty Sentiments Designs
Ik ben aan de slag gegaan met deze geweldige digi Gaffi, doet het altijd leuk voor een kinderkaart. Ik vond Gaffi zo leuk en heb er nog een kaart meegemaakt maar die laat ik de volgende keer zien.

De layout van de kaart heb ik gemaakt met silhouette machine.

Ik hoop dat jullie mijn bijdrage leuk vinden en denkt, ik doe gezellig mee aan de challenge. Het enige wat je moet doen is kleuren met potloden.


Met onderstaande kaart heb ik gewonnen bij cheerful sketches. Ik doe eigenlijk bijna nooit mee omdat ik dan vergeet te kijken. Ik vond deze sketch zo geweldig, dat ik toch maar een gokje heb gewaagd  en dan ook nog heb gekeken. Tot mijn stomme verbazing had ik gewonnen, helemaal blij. Ik heb 3 leuke digi's gewonnen en mag ook GDT zijn, zo leuk. Hoe doen jullie dat eigenlijk het bijhouden of je wat hebt gewonnen? Ik zie bij sommige dames echt een hele lange lijst waarbij ze meedoen met de challenges.


Bedankt weer voor jullie bezoek en tot de volgende keer meer weer.

6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke kinderkaart heb je gemaakt. mooie die kleuren bij elkaar.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart.Prachtige digi is dit en mooi ingekleurd.
  Leuk dat je gewonnen hebt bij Cheerful sketches. Ik vind de sketch ook altijd
  heel leuk en doe daar de laatste tijd ook vaak aan mee.
  Groetjes Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke!! kaart Petra :-D
  Ik vind de giraf ook erg leuk.
  Een heel persoonlijk kaartje zo...echt super!!
  Soms als ik met challenges mee doe en ik het ook allemaal niet meer weet, schrijf ik op bij wie en wanneer de challenge eindigt. En dan neem ik een kijkje op het blog. Maar.....meestal kijk ik wel naar alle blogs die ik volg ;-).
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig kinderkaartje.
  Zo'n lief girafke en de leeftijd is ook al zo mooi gedaan.
  Prachtig gedaan.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat past Gaffi perfect op je kaartje, James zal er vast heel blij mee zijn. Gefeliciteerd met je gewonnen prijs, dik verdiend! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke kaart, Petra!

  En gefeliciteerd met het winnen van de challenge met je andere mooie kaart.

  Lieve groet, Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra