woensdag 10 januari 2018

Olive oak...

Hoi allemaal,

Vandaag laat ik jullie een digi zien van power poppy. Sommige van jullie hebben de digi al gespot op Facebook . Van de week heb ik er een kaartje mee gemaakt, heel simpel want ik wil dat de digi op de voorgrond blijft. Sinds lange tijd weer mijn copics gepakt. Grappig grijp eerder naar mijn potloden dan naar mijn copics, terwijl ik kleuren met copics ook heel gaaf vind. Het kleuren met copics gaat voor mij een stuk sneller. Heb er nu twee avonden over gedaan en met mijn potloodjes waarschijnlijk wel een hele week. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag, bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en de eventuele reactie die je hebt achtergelaten.

Lieve groetjes,
Petra

4 opmerkingen:

 1. Wow, dit is prachtig Petra. Heel mooi gekleurd.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is weer een hele mooie geworden Petra.
  Ook weer prachtig ingekleurd.
  Kostelijke kaartjes, als er zoveel werkuurtjes inzitten, maar ik begrijp het, je wil dat het goed is natuurlijk en daar slaag jij altijd wel in.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is weer een supermooi kleurwerkje Petra!
  Vind het ook heerlijk om met de copics te kleuren,maar pak op het moment ook de potloden vaker zit vaak voor de tv te kleuren in mijn stoel en met de copics lukt me dat niet.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er werkelijk schitterend uit! Ja, soms vind ik dat ook wel eens jammer, dat er zoveel tijd gaat zitten in het kleuren met de potloden. Maar ja, het gaat ook om de ontspanning die het je geeft hè?! Jij kunt met beiden heel goed overweg, grt, Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra