dinsdag 10 december 2019

Challenge december KMP
Hallo allemaal,

Wat gezellig dat je weer langs komt en bedankt voor de berichtjes die jullie hebben achtergelaten. Ik heb ze met veel plezier gelezen. Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij ons blog KMP. Onze sponsor is deze maand Polka Doodles. Ik heb de leuke Holly Hedgehog gekozen om mee te werken. Ik zag laatst bij mijn naamgenootje Petra een mooie Noorder licht, ik vond het zo leuk en ben met de Distress inkt lekker in de weer geweest. De haartjes van het egeltje heb ik voordat ik het ging kleuren met een scherpe punt ingekerfd (een hulptool van pergomano nog). Als je dan gaat kleuren dan houd je mooie witte lijntjes over. Het egeltje mag een wens doen kijkt naar de vallende ster. Ik hoop dat je het weer leuk vond en tot de volgende keer maar weer.

Lieve groetjes,
Petra.


7 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend GAAF deze kaart!!!
  zo mooi gekleurd en dat noorderlicht WAUW!!!

  liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wouw Petra wat een schitterende kaart, je achtergrond is zo gaaf... heel mooi kleurwerk en ik vind dat zo knap!!! Schattig je egel en die muts net een bontrand...Top!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie kaart is dit Petra.
  Knap hoe je die achtergrond gemaakt hebt en het kleurwerk is ook weer geweldig mooi.
  Super gedaan.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb even zitten kijken maar je hebt het ECHT helemaal zelf gedaan he!!! Ik dacht eerst dat het een kant en klare achtergrond was...supermooi!
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart Petra!...mooie achtergrond en wat kleurde je de egel mooi in.
  Heel mooi hoe je de haartjes van de egel hebt gedaan.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je door mijn kaartje inspiratie kreeg om óók met het noorderlicht aan de slag te gaan. Jouw achtergrond ziet er ook indrukwekkend mooi en echt uit, wauw, mooi zoals je dit met inkt hebt gedaan. Wat een goed idee om het papier te kerven bij zijn haren (of zijn het eigenlijk zijn stekels 😁). Super geslaagde kaart weer 😍 groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra