woensdag 7 oktober 2015

vakjes kaart

Hallo allemaal,


Ik was lekker vrij vandaag en me vrije dag ingedeeld met leren voor school en knutselen. Ik kon me niet goed concentreren voor het leren dus dan moet je je zinnen maar even verzetten op wat anders.

Deze dame al een tijdje terug ingekleurd met mijn copics.
Voor de liefhebbers hier mijn gebruikte kleurtjes.
haar: E49-E29-EE25-E21
huid E04-E11-E21-E00-E000-R20

Ik zag vanochtend op het copicmarker blog  deze leuke vakjes kaart gemaakt door Diny. Toen dacht ik zoiets ga ik maken maar dan met mijn te gekke krijtjes.  Ik heb van papier een malletje gemaakt en had nog ergens stickers liggen waarmee de streepjes kom opplakken. Je kan met die krijtjes leuke dingen doen zo je eigen achtergrond papier maken. De krijtjes zijn niet duur en tezamen met wat terpentine en zakdoekjes zijn de creaties eindeloos. Mocht je nog naar de KreaDoe gaan in Utrecht, ook dit jaar staan ze weer op de beurs met de Te gekke krijtjes.Ik hoop dat jullie het leuk vinden en tot snel.
Lieve groet,
Petra

4 opmerkingen:

 1. Héél mooi Petra, zowel de ingekleurde dame als de gemaakte achtergrond. Leuk hè om zo inspiratie bij elkaar op te doen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuk gedaan! Ik ben ook superfan van de Te Gekke Krijtjes en heb ook al met het idee gespeeld om dit met de krijtjes te doen in plaats van met inkt. Maar... nog niet aan toe gekomen! Leuk om te zien dat jij het wel geprobeerd hebt en zo te zien: missie geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Petra, mooie achtergrond met de te gekke krijtjes, maar ook al dat haar zo prachtig ingekleurd. Supermooi gedaan, petje af!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, Petra! Wat heb jij de kleurtechnieken goed onder de knie gekregen, zeg! Echt extreem mooi, die haren! Hartstikke knap!

  Lieve groet, Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra