zondag 5 november 2017

Kerstkaart met te gekke krijtjes




Goedemiddag allemaal,

Weer lekker een dagje naar de beurs geweest samen met moeders van 80 jaar. Weer een hoop oude gezichten gezien en leuke andere mensen ontmoet. Weer leuke spulletjes gescoord. Zo zag ik bij de stand van Creaties een prachtige mask mal en wist meteen wat er mee te doen. Richting uitgang nog even zwart glad papier gehaald en de volgende dag ermee aan de slag gegaan. Ik heb hiervoor mijn te gekke krijtjes gebruikt (zilver, goud en brons). De mal van Creaties XXL nr 72, oude mal van Joy , stempel van mijn schoonvader en goud embossingpoeder. Toen ik op de beurs de kaarten zag liggen van mijn teammaatje Petra, dacht ik,  moet mijn krijtjes wat vaker gaan gebruiken. Ik vind je kaarten altijd al prachtig maar in het echt zijn ze veel mooier.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en vind het leuk als je een berichtje achterlaat.
Nog een fijne avond en tot de volgende post.

Lieve groet,
Petra

6 opmerkingen:

  1. Zelf gebruik ik de krijtjes niet maar jij hebt er een mooie kaart mee gemaakt zeg! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Peet, wat jammer dat ik je weer gemist heb hè?! Dank je voor het compliment voor mijn kaarten. Wat een leuke mask heb je gescoord, de kaart is te gek mooi geworden met de glimmende krijtjes! groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Your card is beautiful Petra, you've done a great job! I really like the lacy border around the edge, it looks very delicate and pretty. I also like the fabulous mix of colours you achieved with the crayons. Gorgeous snowflake too.
    Cheers,
    Beccy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldig mooie kaart Petra! Heb zelf ook te gekke krijtjes en inderdaad als ik jouw schitterende kaart nu zie en die prachtige kaarten van 'andere' Petra denk ik ook 'moet mijn krijtjes eens weer gaan gebruiken'. Denk dat dat mijn goede voornemen voor 2018 wordt :).
    lfs Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een beauty weer Petra! En wat leuk dat je weer lekker met je moeder naar de beurs bent geweest. Fijn dat ze nog zo goed kan lopen en het vol kan houden.
    Ik heb nooit met krijt gekleurd maar dit ziet er wel super gaaf uit!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra