donderdag 9 november 2017

Nog een Beertje .......



Goedemiddag allemaal.

Vandaag weer een kerstkaartje, ben lekker op dreef. Het beertje gisteren gekleurd met copics en met mijn faber Castell potloden het tricot steekje weer gemaakt in de sjaal en de beer wat haren gegeven.
Het malletje wat ik heb gebruikt komt bij Alie vandaan en de tekst Kerst met de computer uitgeprint. Het rode kaartje achter hugs is een verfkaartje van een bouwmarkt, erg handig. Nog een beertje op de plank liggen om daar een kaart mee te maken en dan stap ik over op de kerstelfjes.  


Deze kaart doet mee met de challenge bij Beccy' s place de H stand for hugs.

Tot snel weer en lieve groet,
Petra

10 opmerkingen:

  1. Wat een leukerd die ijsbeer. Een mooie kerstkaart Petra, de planken achtergrond geeft er een stoere uitstraling aan.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach wat is dit een cutie petra!!
    Echt geweldig leuk zo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lieverd zeg...hier de ijsberen ook weer uit het "vet"gehaald en ook wat kaartjes gemaakt.
    Leuk met die uitgestansde letters.

    fijne dag liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kaart Petra!
    Wat mooi gedaan de haren en het tricot steekje met de copics.
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I really love how you colour these scarves Petra, the "stitching" looks fantastic. The bear image is adorable too. Great choice of "H" word for your Christmas card today, the holidays are definitely about love and family. Well done.
    Cheers,
    Beccy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schattige polar-beer ! Zo'n leuke kerstkaart !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Petra, ik zag je reactie op mijn blog, ik bestel mijn copic markers en navullingen bij DANAFIX in Brasschaat. Ze zijn erg goedkoop en geven een super service ! Cpic-marker-sales is ook van hen. http://www.copicmarkersales.com/
      Ze vragen 8,95 voor een refill, ik ging ze normaal in een winkel in Brasschaat halen en betaalde daar 11 euro voor een refill, toch een pittig verschil !
      Groetjes
      Margo

      Verwijderen
    2. Hi Margo,

      Bedankt voor de tip!! Ik bestelde mijn navullingen altijd bij hobbycompleet de Duif aan het einde van het jaar. Ze hebben wel eens 20% korting gegeven. Zij waren daar ook altijd 8,95 geprijsd maar ik zie nu dat ze omhoog zijn gegaan 9,50 euro. Ik wacht het nog even af de prijs van 9,50 met 20% komen ze 7,60. Als ik weet dat ze die korting weer geven dan laat ik je het wel weten. Als dit niet doen dan bestel ik weer een reeks in Brasschaat.

      Lieve groetjes,
      Petra

      Verwijderen
  7. Je bent echt lekker op dreef Petra, leuk hoor! Je kaart is super geworden! Een beetje stoer en ook schattig door die leuke beer. Wat mooi gedaan die steekjes op de das van de beer.
    Het is plaatje!

    Fijn weekend!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
    หนังเพลง

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra