woensdag 23 mei 2018

Cadeaukaart maar dan even anders......Hallo allemaal,

Wat fijn dat je mijn blog weer komt bezoeken en bedankt weer voor de leuke reactie als je die hebt achtergelaten. Vandaag ben ik een beetje rusteloos van alles aan het doen maar nergens zin in. Dat komt omdat ik vanochtend samen met opa, oma en mijn oudste dochter, onze jongste hebben uitgezwaaid. Ze gaat voor een paar dagen op kamp. Wij zijn een heel hecht gezin en dit komt omdat wij het nodige met elkaar hebben meegemaakt en vooral met die kleine meid. Wanneer je dit berichtje leest is het al de volgende dag en ben ik aan het werk wat mij de nodige afleiding zal bezorgen.

Deze leukerd wil ik je niet onthouden. Het gebruikte papier is van de Action en de leuke cactussen en de kangaroe van Marianne design. De strook zit om de kaart heen zodat alles bij elkaar gehouden wordt.


Ik kom snel weer terug met een andere kaart en laat je middels foto’s zien hoe je deze kaart maakt maar dan een beetje kleiner.

Tot snel, lieve groetjes,   
Petra

4 opmerkingen:

 1. prachtige kaart Petra

  mooi design

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een geweldig leuke kaart met die verrassing aan de binnenzijde Petra. Lekker fleurig ook. Ik begrijp je rusteloosheid helemaal hoor. Volgens mij hoort dat er ook wel bij, toch weer een stukje loslaten hè. Straks komt ze weer terug met enthousiaste verhalen..gezellig ;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke kaart Petra!...mooi om zo weg te geven.
  Begrijp wat je bedoelt ...was hier ook elke keer als ze vertrokken en als ze dan weer thuis kwamen met de verhalen hoe leuk het was geweest ben je toch blij dat ze mee zijn gegaan. En dat blijft steeds terug komen hier zijn ze al volwassen maar toch nog steeds ben ik blij als ze weer heel thuis zijn.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook dit is weer een hele leuke! Moeilijk hè ... kleine kinderen worden groot... Nog een paar moeilijke dagen en dan kun je haar weer lekker in je armen sluiten. Blijf vooral wat afleiding zoeken, bijvoorbeeld in het maken van zulke leuke kaarten! Sterkte 😕

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met heel veel plezier. Bedankt. Liefs van Petra